Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Ayurvedik Konsültasyon

 

Devaköy arınma programlarımıza göstermekte olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Programın en başında, uygulanacak ayurvedik haritanın çıkarılması için yapılan konsültasyon süreci nasıl mı işliyor?

“Devaköy’e gelince…

 

Hoşgelirsiniz. İyilik, sağlık ekseninde buluşmuş, ayurvedik/yogik yaşamı benimsemiş bir grup sizi karşılar. Önce sakin sakin yerleşirsiniz bu yavaş şehre. Göl uzaktan göz kırparken, mevsimine göre etrafınızı saran endemik bitkiler şifasını sunmaya başlar her nefeste. Gün, doğada, poz adını gerçek kılan köpek dostlarımız ve farklı türlerde kuş seslerinin eşliğinde, Sandras dağının eteklerinde, muhteşem sığlaların gölgesinde seyreden bir yoga akışı ile başlar ve konsültasyon ile devam eder.

 

Tanış olunur.

 

Sorular, cevaplar birbirini takip eder, el, tırnak, kaş, göz, bakış, dil yetmez…

 

Sohbet koyulaşır. İnce ince yol alınır derinlere. Parmak iziniz gibi özel yapınız ve bu yapıya uygun arınma yöntemlerinin belirleneceği detaylı bir süreçtir bu. Pür dikkat, samimiyet ve nezaketle seyreder ve bazen danışanın gözünden süzülen 2 damla yaş eşlik eder muhabbete- bu yaşın hangi gözün neresinden süzüldüğü önemlidir- ve arınma başlar…

 

Ayurvedanın yaşamı “sanat” olarak algılayıp, şükür ile ifşa eden bakış açısını benimseyen Devaköy ekibi olarak niyetimiz birlikte hatırlayıp hatırlatmaktır yeniden; beden geçici barınağıdır ruhun ve arınma olmadan barınma olmaz.

 

Özlem Fraser 

Ağustos 2022

Fotograf: Belle Co