Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Photo by Couleur

Padma Mudra

 

Padma Mudra, birleşik el mudralarından biri olup, hindu, yoga, tantra ve dans geleneklerinde yaygın bir el tutuşudur. 32 Gayatri Mudra’dan biridir.

 

Teknik

Elleri kalp merkezinin önüne getirin. Baş ve serçe parmaklarıda dahil ederek her iki avucun kenarlarını birleştirin. Diğer parmakları avuçların ortasında yer açılacak şekilde aralayarak geniş tutun.

 

Uygulama 

Rahat bir oturuştayken mudrayı kalbin önüne yerleştirin. Karnı ve göğsü yumuşak tutarak nefesinizi rahat, yavaş ve derin bir akışa taşıyın. Göz kapakları yarı aralık kalacak şekilde bakışınızı ellerinizde form almış lotus çiçeğine odaklayın. Tüm gerçekliğiniz ile kalbin en derinine gelin ve bunu yaparken kendinize dürüst olun. Duruşta 5-45 dakika arasında kalabilirsiniz. 

Kalp çakranızı genişletecek, zihni sakinleştirecek, kalp ve perikardiuma iyi gelecek, bağışıklık sistemini dengeleyecek, bedenin kendi şifa gücünü uyandıracak bu çalışmayı ihtiyacınız doğrultusunda her zaman uygulayabilirsiniz.

 

Düzenleyen: Özlem Fraser 

Aralık 2020 

Fotograf: Couleur